Poslanstvo SGS (Zakaj?)

V sedanjih razmerah globalnega tržnega gospodarstva je temeljno poslanstvo. Sveta gorenjskih sindikatov uspešno soustvarjati pogoje za izboljševanje delovnih in življenjskih razmer zaposlenih ter njihovih družin.

Čeprav se morda navidezno zdi, predvsem zaradi medijske odmevnosti nekaterih zadnjih sindikalnih aktivnosti, da sindikati v Sloveniji še nikoli niso bili tako močni kot sedaj, pa po drugi strani praksa nenehno dokazuje, da pravna varnost in življenjski standard zaposlenih prav tako še nikoli nista bila na tako veliki preizkušnji ter tako ogrožena kot sedaj. Zato so strokovno in akcijsko usposobljeni sindikati, morda še bolj kot kadarkoli doslej, nujen in nenadomestljiv socialni partner (državi, lastnikom, delodajalcem) pri zagotavljanju najvišjih evropskih standardov ekonomskih in socialnih pravic.

Časopis SGS zadnja številka.


Prijava za člane

Dostopni podatki so sestavljeni iz:

  • Uporabniškega imena, ki je sestavljeno iz ''priimekime'' (brez presledkov) ter
  • Gesla, katero mora vsebovati 6 znakov. Geslo je sestavljeno iz posameznih ničel (0) ter številke vaše članske izkaznice.
Primer:
Uporabniško ime: novakjanez
Geslo: 000123 (v primeru, da je številka vaše članske izkaznice 123)

Uporabniško ime:

Geslo:

 
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ne strinjam se