Pravna pomoč

V času, ko delavci težko uveljavijo in zaščitijo svoje pravice, vidimo našo prednost ravno v zaščitniški funkciji, ki jo izvajamo s pomočjo lastne pravne službe
       

 


Finančno svetovanje

Članom Sveta gorenjskih sindikatov svetujemo na področju financiranja (pregleda in priprave celovite dokumentacije) in nepremičninskega svetovanja (nakup in prodaja) preko naše partnerske družbe R skupina.
                             Preberi več

 
 


Ugodnosti

Poleg visoko razvite primarne funkcije, to je zagotavljanje pravne pomoči našim članom, ponujamo pri Svetu gorenjskih sindikatov tudi zelo razvejano ponudbo ekonomskih ugodnosti, ki so vedno dobrodošle.
       

 


Sindikalni sklad

Svet gorenjskih sindikatov v okviru svojega delovanja opravlja tudi dejavnost sindikalnega sklada in sicer tako, da del sredstev od prejete članarine, namenja financiranju dopolnilne dejavnosti in ugodnosti za kolektivne člane - člane sindikatov v podjetjih.
       

 


Zakaj postati član

Prepričani smo, da je naše delovanje za vas potrebno, ugodnosti pa koristne in zanimive, zato vas vabimo, da se nam pridružite. Vaše članstvo je vaša zavarovalna polica. Prihodnost je negotova, ne dovolite si, da vas preseneti nepripravljene.
       

Časopis SGS zadnja številka.


Prijava za člane

Dostopni podatki so sestavljeni iz:

  • Uporabniškega imena, ki je sestavljeno iz ''priimekime'' (brez presledkov) ter
  • Gesla, katero mora vsebovati 6 znakov. Geslo je sestavljeno iz posameznih ničel (0) ter številke vaše članske izkaznice.
Primer:
Uporabniško ime: novakjanez
Geslo: 000123 (v primeru, da je številka vaše članske izkaznice 123)

Uporabniško ime:

Geslo:

 
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ne strinjam se