Ugodnosti

Poleg visoko razvite primarne funkcije, to je zagotavljanje pravne pomoči našim članom, ponujamo pri Svetu gorenjskih sindikatov tudi zelo razvejano ponudbo ekonomskih ugodnosti, ki so vedno dobrodošle.


Odškodnina


1. Člani Sveta gorenjskih sindikatov imajo pri odvetniku Zlatku Lipeju v Medvodah, Gorenjska cesta 18, 1215 Medvode, možnost brezplačnega uveljavljanja  odškodnin za škode, ki bi jim je nastale v vseh oblikah nesreč (delovne, prometne in podobno), prav tako pa do enega brezplačnega polurnega nasveta pri odvetniku za vsa  pravna področja, vse ob predložitvi članske izkaznice.
Naročanje na uradne ure po telefonu.

Več informacij najdete na tej povezavi.

2. Svet gorenjskih sindikatov pa ima sklenjeno tudi pogodbo o sodelovanju z odvetnikom Željkom Batiničem iz Kranja. Člani SGS imajo pravico do brezplačnega svetovanja in izven pravdnega uveljavljanja odškodnin v zvezi z vsemi poškodbami pri delu, poškodbami v prometnih nesrečah ter poškodbami na javnih krajih in prireditvah.

Prav tako imajo člani SGS, v času uradnih ur oziroma po predhodno dogovorjenem termunu, pravico do 30 minutnega brezplačnega posveta za vsa ostala pravna področja.

Kontaktni podatki odvetnika Batiniča:
tel.: 08-205-48-50, GSM: 031-217-229, e-pošta: odvbatinic@siol.net,
Uradne ure: vsak torek in četrtek med 16. in 18. uro


TA Kompas

TA Kompas nudi članom Sveta gorenjskih sindikatov številne ugodnosti in sicer:
 • 6% popusta na osnovno ceno paketnih potovalnih aranžmajev, ki se tržijo pod blagovno znamko Kompasa, d.d. (potovanja in počitnice doma in v tujini)
 • 3% popusta na osnovno ceno paketnih potovalnih aranžmajev, ko Kompas ni organizator in za rezervacije dinamične produkcije,
 • 3% popusta za kolektivne člane Društva upokojencev SGS na osnovno ceno Kompasovih paketnih potovalnih aranžmajev in za rezervacije dinamične produkcije.
Navedeni popusti se ne izključujejo, vendar jih ni mogoče uveljaviti za prodajo pod posebnimi pogoji (popusti na zgodnje prijave, v zadnjem hipu, ostale posebne akcije).

Kompas ponuja tudi ugodne plačilne pogoje in dodatne popuste:
 • 50% popusta na strošek rezervacije,
 • možnost plačila na obroke - Summit leasing kredit,
 • možnost plačila na 12 obrokov z Diners Club kartico,
 • 2% popusta na osnovno ceno aranžmaja pri gotovinskem plačilu v celoti najmanj 2 meseca pred pričetkom storitve ter za vsak nadaljnji izpolnjeni mesec dodatnih 0,6%,
Celotno Kompasovo ponudbo si lahko ogledate na spodnji povezavi:
www.kompas.si


Kurilno olje

Naši člani že vrsto let ceneje in plačilno ugodneje kupujejo kurilno olje. Svet gorenjskih sindikatov ima namreč s podjetjem TUS d.o.o. podpisano pogodbo o poslovnem sodelovanju.

Vsak član ima pravico, da v enem letu kupi do 3000 litrov kurilnega olja in prihrani 0,014 € pri litru. Prevoz je brezplačen.


Ugodna posojila

Svet gorenjskih sindikatov ima podpisano pogodbo o poslovnem sodelovanju, z Delavsko hranilnico, na podlagi katere lahko člani najamejo posojilo pod ugodnimi pogoji.

Člani lahko izbirajo med
 • kratkoročnimi krediti (do 1 leta),
 • dolgoročnimi krediti (od 1 do 5 let).

Za več informacij v zvezi s krediti se obrnite na vašega sindikalnega zaupnika.

Optika Aleš

Optika Aleš našim članom nudi 20% popust pri nakupu vseh okulističnih pripomočkov.

Njihovo ponudbo si lahko ogledate na spletni strani.


Fitnes center MAXXFIT Kranj

V centru MaxxFIT v Kranju ponujajo različne oblike kakovostne športne vadbe pod vodstvom strokovno usposobljenih inštruktorjev in trenerejv ter svetujejo o dodatkih k prehrani. Člani SGS ste deležni 20% popusta za fitnes in skupinske vadbe (cenik kart)

Več o posameznih oblikah vadbe si lahko preberete na njihovi spletni strani.


Masažni studio MALISA

V masažnem studiu MALISA, ki se nahaja v prostorih bivšega IBI-ja v Kranju, ponujajo članom SGS in njihovim družinskim članom različne masaže in druge storitve za oblikovanje telesa z najmanj 20% popustom na redne cene. Za storitve studia je možen tudi nakup darilnih bonov.

Cenik storitev si lahko ogledate na naslednji povezavi: masažni studio MALISA, več o ponudbi studia pa na njihovi spletni strani www.malisa.si.

Kontaktni podatki in naročanje: ga. Darja Pirec, GSM: 041-216-580, e-pošta: darja.pirec@gmail.com.


Plesni center Gorenjske Cha Cha Cha

Če ste sami ali v dvoje, začetniki ali dobri plesalci, rekreativci ali tekmovalci,
vabljeni v veseli svet plesa!

V sodelovanju s Svetom gorenjskih sindikatov 10% ceneje. Vse programe si lahko ogledate na njihovi spletni strani.


Oblak aktivna oblačila, d.o.o.

Člani Sveta gorenjskih sindikatov imajo pri podjetju Oblak aktivna oblačila Zasavska cesta 60, Kranj 15% popust na vso ponudbo.

Več informacij na spletni strani  http://www.oblak-b.com/

 


Pletenine Oblak

Člani Sveta gorenjskih sindikatov imajo 15% popust na vse izdelke pletenin Oblak Marko s.p., Zasavska cesta 43a, 4000 Kranj.

Več informacij in izdelke si lahko poiščete na http://www.pletenine-oblak.si/

 

Čistilnica Šengar

Čistilnica in pralnica Šengar d.o.o. ima svoje poslovne prostore na Cesti Staneta Žagarja 2 in v Britofu 43 v Kranju. Njihove storitve so našim članom na voljo z 15% popustom.


Pipko, Anže Pipan s.p.

10-15% ceneje lahko zamenjate gume v poslovalnicah Pipko Anže Pipan s.p. v Šenčurju. S popustom lahko koristite tudi vse ostale storitve iz njihovega programa.

Obiščite tudi njihovo spletno stran in se prepričajte o pestri ponudbi in ugodni ceni.


Boltez d.o.o.

Za menjavo pnevmatik se lahko odločite tudi v podjetju Boltez d.o.o. na Primskovem v Kranju. Na nakup pnevmatik in vse storitve iz njihove ponudbe člani SGS s člansko izkaznico uveljavljajo 15% popust.

Pokličite jih ali pa obiščite njihovo spletno stran.


Avtoservis BERNIK, Boštjan Bernik s.p., Železniki

Člani SGS lahko s 15% popustom koristite naslednje storitve: avtomehanika, avtoelektrika, avtooptika, vulkanizerstvo, zaščita podvozja, avtokleparstvo in možnost nadomestnega vozila v času servisiranja ali popravila vozila.
Tel: 04-510-17-60, GSM: 041-322-380, spletna stran


AVTOHELP Igor Zupanc s.p.

Podjetje Avtohelp prizna 10% popust na avtokleparska dela, čiščenje vozila, in pomoč na cesti ter  vsem članom SGS. Članio SGS dobijo brezplačno nadomestno vozilo v času popravila.

Vse informacije na tej povezavi.


Ročna avtopralnica Orehek

V ročni avtopralnici Orehek ter njihovem bicikl in ski servisu, bodo članom Sveta gorenjskih sindikatov očistili jeklenega konjička že za 12,75 evrov ter v celoti servisirali smuči za 17 evrov oziroma smučarsko desko za 12,75 evrov.

Kontaktne podatke ter podrobnejšo predstavitev najdete na tej povezavi.


DOM3 d.o.o.

Člani sindikata si lahko izberete nova okna ali privlačno vrtno pohištvo po ugodni ceni, kar 6% ceneje. Popust velja tako na redne cene kot tudi na akcjske cene.
Njihove izdelke si lahko ogledate na spletni strani, ali v prodajno razstavnem salonu v Stražišču pri Kranju na Delavski ulici 1.

Ugodnosti je veliko. Pridružite se nam in izkoristite možnosti, ki se vam ponujajo.
Kliknite za pristopno izjavo.

 


Parketarstvo Pavlič d.o.o.

V družinskem podjetju iz Šenčurja se ponašajo z 20 letno tradicijo in so specializirani za prodajo in polaganje vseh vrst parketov, laminatov, plute, ladijskih in tekstilnih ter PVC podov. Člani SGS lahko ob predložitvi članske izkaznice uveljavljate 15% popust na osnovne cene njihovih storitev (torej na ceno brez DDV).

Kontaktni podatki: Parketarstvo Pavlič d.o.o., Zupanova ulica 7, Šenčur;
gsm: 031-774-473 ali 041-644-423, e-pošta: parketarstvo_pavlic@t-2.net.

Več informacij najdete na njihovi spletni strani oziorma na naslednjih povezavah: cenik-delo in cenik storitev.Tip stop Petrol Škofja Loka

Poslovalnica Tip Stop na Petrolu v Škofji Loki članom Sveta gorenjskih sindikatov nudi vrsto ugodnosti pri menjavi pnevmatik, olja, avtodelih, platiščih itd.
pdfLetak_tip_stop (.pdf 1.0MB)

 

 

U SISTEM Bojan Udovič, Prebačevo

Priznava članom Sveta gorenjskih sindikatov 15-20% popust pri nakupu koles, kolesarske opreme in servisu koles. Več informacij na www.usistem.com

 

 

Frizerski studio ART

Nudi članom Sveta gorenjskih sidnikatov 20% popust na vse frizerske storitve.
Gorenjesavska cesta 15b, Kranj, poleg Cafe Piano, nasproti prostorov bivše Aquasave, tel: 041 925 697 ali 070 264 106

 


Park hotel Bohinj

Popust v vodnem parku Bohinj in sicer:

celodnevno kopanje 25%
3 urno kopanje 25%
kopanje in savna 15%
celodnevno kopanje s kosilom 5%
najem bowling stez 15%
Več informacij najdete na njihovi spletni strani.


Terme Snovik

Člani Sveta gorenjskih sindikatov lahko koristijo naslednje ugodnosti v Termah snovik:
20 % popust na redne kopalne karte in druge wellness storitve po vsakokrat veljavnem ceniku. Popust ne velja na darilne karte oz. bone ter prenosljive vstopnice.
10 % popust na aktualne pakete za bivanje za člane sindikata in njihove ožje družinske člane.

Informacijo o odpiralnih časih si lahko ogledate na njihovi spletni strani.


VPD, Bled, d.o.o. - medicinski pripomočki

Člani Sveta gorenjskih sindikatov lahko kupujejo izdelke podjetja VPD z Bleda v vseh njihovih poslovalnicah ali po povzetju z 20% popustom.

Podjetje vam nudi ugoden nakup medicinskih pripomočkov, kot so razni merilniki, ortopedski pripomočki in raznovrstni izdelki za zdravo življenje.

Več informacij najdete na njihovi spletni strani http://www.vpd.si/

 

jpgvpd_poslovalnica_medika_clanstvo_popust_letak_A4(1) (.jpg 0.9MB)

docxVPD_predstavitev_podjetja (.docx 47KB)

docxVPD_TRGOVINE_MEDIKA (.docx 0.9MB)KARANTANIJA, podjetje za gostinstvo in turizem, d.o.o., Kranj (Drulovka)

Članom Sveta gorenjskih sindikatov ponuja restavracija Karantanija z Drulovke malice po ugodni ceni . Malica je sestavljena iz juhe, glavne jedi, sladice in pijače (sok ali čaj).  Za uveljavitev ugodnosti se morajo člani izkazati s člansko izkaznico in osebnim dokumentom.

 

Mestna knjižnica Kranj

Člani Sveta gorenjskih sindikatov se v knjižnico lahko včlanijo ceneje. Na Svetu gorenjskih sindikatov  dobijo kuponček, ki jim omogoča subvencionirano članarino. Članarina za člane Sveta gorenjskih sindikatov je le 5 EUR.

Biotehniški center Naklo

Biotehniški center naklo ponuja članom Sveta gorenjskih sindikatov cenejšo udeležno na različnih tečajih, delavnicah, strokovnih seminarjih in tudi izobraževanje za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije.

 

Člani SGS imajo na vsa izobraževanja, razen srednješolskega izobraževanja odraslih, 10% popust. Svet gorenjskih sindikatov pa članom izobraževanja dodatno sofinancira.


Vsak član mora ob prijavi na tečaj oziroma drugo obliko izobraževanja navesti, da je član SGS in se ob prvem obisku izobraževanja izkazati s člansko izkaznico in osebnim dokumentom s sliko. Prijave na tel.: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934, 041 499 936 ali na naslov: tecaji@bc-naklo.si

 

Katalog tečajev in več informacij najdete na spletni strani BC Naklo v zavihku tečaji in Delavnice.


Refleksoterapija ROKANOGA

 Refleksoterapija Rokanoga, Jelenčeva ulica 1, Kranj, IBI center, vhod C2 članom Sveta gorenjskih sindikatov nudi 20% popust pri njihovih storitvah.
Ponudbo si lahko ogledate v spodnjem letaku. Za več informacij in rezervacijo termina pokličite Moniko Sodja na tel.: 040 431 632
pdfRokanoga_SGS___plakat (.pdf 1.2MB)

Časopis SGS zadnja številka.


Prijava za člane

Dostopni podatki so sestavljeni iz:

 • Uporabniškega imena, ki je sestavljeno iz ''priimekime'' (brez presledkov) ter
 • Gesla, katero mora vsebovati 6 znakov. Geslo je sestavljeno iz posameznih ničel (0) ter številke vaše članske izkaznice.
Primer:
Uporabniško ime: novakjanez
Geslo: 000123 (v primeru, da je številka vaše članske izkaznice 123)

Uporabniško ime:

Geslo:

 
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ne strinjam se