Ugodnosti

Poleg visoko razvite primarne funkcije, to je zagotavljanje pravne pomoči našim članom, ponujamo pri Svetu gorenjskih sindikatov tudi zelo razvejano ponudbo ekonomskih ugodnosti, ki so vedno dobrodošle.

Odškodnina

1. Člani Sveta gorenjskih sindikatov imajo pri odvetniku Zlatku Lipeju v Medvodah, Gorenjska cesta 18, 1215 Medvode, možnost brezplačnega uveljavljanja  odškodnin za škode, ki bi jim je nastale v vseh oblikah nesreč (delovne, prometne in podobno), prav tako pa do enega brezplačnega polurnega nasveta pri odvetniku za vsa  pravna področja, vse ob predložitvi članske izkaznice.
Naročanje na uradne ure po telefonu.

Več informacij najdete na tej povezavi.

2. Svet gorenjskih sindikatov pa ima sklenjeno tudi pogodbo o sodelovanju z odvetnikom Željkom Batiničem iz Kranja. Člani SGS imajo pravico do brezplačnega svetovanja in izven pravdnega uveljavljanja odškodnin v zvezi z vsemi poškodbami pri delu, poškodbami v prometnih nesrečah ter poškodbami na javnih krajih in prireditvah.

Prav tako imajo člani SGS, v času uradnih ur oziroma po predhodno dogovorjenem termunu, pravico do 30 minutnega brezplačnega posveta za vsa ostala pravna področja.

Kontaktni podatki odvetnika Batiniča:
tel.: 08-205-48-50, GSM: 031-217-229, e-pošta: odvbatinic@siol.net,
Uradne ure: vsak torek in četrtek med 16. in 18. uro

TA Kompas

TA Kompas nudi članom Sveta gorenjskih sindikatov številne ugodnosti in sicer:

- 8% popust na osnovno ceno paketnih potovalnih aranžmajev, ki se tržijo pod blagovno znamko Kompas, d.o.o. (potovanja in počitnice doma in v tujini)
- Brez stroška rezervacije
- Možnost obročnega plačila:
z Diners Club kartico (do 12 obrokov)
z Mercator pika kartico (do 12 obrokov)
z Ideal Mastercard kartico (do 60 obrokov)
 -  Popusti in ugodnosti se med seboj seštevajo in veljajo tudi za prodajo pod posebnimi pogoji (popusti za zgodnje prijave, v zadnjem hipu, ostale posebne akcije).
Popusti in ugodnosti veljajo za člane in njihove ožje družinske člane (mož/žena, partner/partnerica, otroci).

pdfletak__Kompas (.pdf 1.7MB)

Celotno Kompasovo ponudbo si lahko ogledate na spodnji povezavi:
www.kompas.si

Wellness Živa Bled

Svet gorenjskih sindikatov je sklenil pogodbo s Sava turizem d.d., na podlagi katere imamo člani Sveta gorenjskih sindikatov popust pri koriščenju kopaliških in savna storitev v Wellness Živa na Bledu in sicer:
- 15% popusta na celodnevno ali tri (3) urno vstopnico za bazen,
- 10% popusta na celodnevno ali tri (3) urno vstopnico za savne.

Popust velja tudi za družinske člane ob skupnem prihodu in se uveljavlja ob predložitvi članske izkaznice in osebnega dokumenta na blagajni kopališča Živa.

Kurilno olje

Naši člani že vrsto let ceneje in plačilno ugodneje kupujejo kurilno olje. Svet gorenjskih sindikatov ima namreč s podjetjem TUS d.o.o. podpisano pogodbo o poslovnem sodelovanju.

Vsak član ima pravico, da v enem letu kupi do 3000 litrov kurilnega olja in prihrani 0,014 € pri litru. Za konkretnejše informacije prosim pokličite Svet gorenjskih sindikatov.

Ugodna posojila

Svet gorenjskih sindikatov ima podpisano pogodbo o poslovnem sodelovanju, z Delavsko hranilnico, na podlagi katere lahko člani najamejo posojilo pod ugodnimi pogoji.

Člani lahko izbirajo med
  • kratkoročnimi krediti (do 1 leta),
  • dolgoročnimi krediti (od 1 do 5 let).

Za več informacij v zvezi s krediti se obrnite na vašega sindikalnega zaupnika.

Optika Aleš

Optika Aleš našim članom nudi 20% popust pri nakupu vseh okulističnih pripomočkov.

Njihovo ponudbo si lahko ogledate na spletni strani.

Center očesne optike

Center očesne optike v Naklem in v Šenčurju nudita članom SGS 20% popust na njihove izdelke in storitve in sicer:
• brezplačen pregled vida ob nakupu delovnih oziroma korekcijskih očal,
• 20 % popust na pregled vida (v primeru, da delovnih oziroma korekcijskih očal ne potrebujete oz. se ne odločite zanje),
• 20 % popust na delovna oziroma korekcijska očala (korekcijski okvir, korekcijska stekla in montaža),
• 20% popust na sončna očala,
• 20% popust na sončna očala z dioptrijo,
• 20% popust na delovna oziroma korekcijska očala z naročilnico (na recept).

pdfOptika_Naklo_oglas (.pdf 833KB)
pdfOptika_sencur_oglas (.pdf 1.0MB)

Masažni studio MALISA

V masažnem studiu MALISA, ki se nahaja v prostorih bivšega IBI-ja v Kranju, ponujajo članom SGS in njihovim družinskim članom različne masaže in druge storitve za oblikovanje telesa z najmanj 20% popustom na redne cene. Za storitve studia je možen tudi nakup darilnih bonov.

Cenik storitev si lahko ogledate na naslednji povezavi: masažni studio MALISA, več o ponudbi studia pa na njihovi spletni strani www.malisa.si.

Kontaktni podatki in naročanje: ga. Darja Pirec, GSM: 041-216-580, e-pošta: darja.pirec@gmail.com.

Čistilnica Šengar

Čistilnica in pralnica Šengar d.o.o. ima svoje poslovne prostore na Cesti Staneta Žagarja 2 in v Britofu 43 v Kranju. Njihove storitve so našim članom na voljo z 15% popustom.

Pipko, Anže Pipan s.p.

10-15% ceneje lahko zamenjate gume v poslovalnicah Pipko Anže Pipan s.p. v Šenčurju. S popustom lahko koristite tudi vse ostale storitve iz njihovega programa.

Obiščite tudi njihovo spletno stran in se prepričajte o pestri ponudbi in ugodni ceni.

Avtohelp

Podjetje Avtohelp prizna 10% popust na avtokleparska dela, čiščenje vozila in pomoč na cesti.. Člani SGS dobijo brezplačno nadomestno vozilo v času popravila.

Vse informacij na tej povezavi.

AVTO SERVIS NEJC, Nejc Valančič s.p.

Avto servis Nejc, Nejc Valančič s.p., je podjetje, ki se ukvarja s servisiranjem osebnih in lažjih tovornih vozil, vulkanizerstvom in servisiranjem avtoklim. Podjetje ima svoje psolovne prostore v poslovni coni Trenča, na Savski cesti 34 v Kranju.

Člani SGS so za opravljene sttoritve ponudnika, upravičeni do nižjih cen od rednih, v skaldu z vsakokrat veljavno posebno ponudbo za člane SGS, ki si jo lahko podrobneje pogledate na tej povezavi.

Parketarstvo Pavlič d.o.o.

V družinskem podjetju iz Šenčurja se ponašajo z 20 letno tradicijo in so specializirani za prodajo in polaganje vseh vrst parketov, laminatov, plute, ladijskih in tekstilnih ter PVC podov. Člani SGS lahko ob predložitvi članske izkaznice uveljavljate 15% popust na osnovne cene njihovih storitev (torej na ceno brez DDV).

Kontaktni podatki: Parketarstvo Pavlič d.o.o., Zupanova ulica 7, Šenčur;
gsm: 031-774-473 ali 041-644-423, e-pošta: parketarstvo_pavlic@t-2.net.

Več informacij najdete na njihovi spletni strani oziorma na naslednjih povezavah: cenik-delo in cenik storitev.

Terme Snovik

Člani Sveta gorenjskih sindikatov lahko koristijo naslednje ugodnosti v Termah snovik:
15-odstotni popust na redne kopalne karte, ne pa na prenosljive in družinske vstopnice, darilne vrednostne bone in kopalno paketno ponudbo
• 15-odstotni popust na vse wellness storitve (masaže, savne, kozmetične storitve, fizioterapijo, kneipp storitve) ne pa na wellness paketne storitve
10-odstotni popust na aktualno paketno ponudbo za bivanje

Popust velja na redne cene (ne na doplačila), popusti se ne seštevajo, veljajo pa za člane SGS in njihove ožje družinske člane (mož/žena, partner/partnerica, otroci).

Informacijo o odpiralnih časih si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

VPD, Bled, d.o.o. - medicinsko tehnični pripomočki

Podjetje vam nudi ugoden nakup medicinskih pripomočkov, kot so razni merilniki, ortopedski pripomočki in raznovrstni izdelki za zdravo življenje.

Članom Sveta gorenjskih sindikatov se za ponudbo, ki jo nudi podjetje VPD, Bled, d.o.o. prizna 10% popust za nakup izdelkov spletni trgovini www.vpd.si in v trgovinah Medika, razen na artikle, ki so že v akciji.

Koda za nakupe v spletni trgovini za uveljavljanje popusta za člane ZRSS je: ZRS-2022

Za tiste, ki niste tako vešči spletnega nakupovanja in si želite tudi večjo izbiro izdelkov, vas vabimo v trgovine Medika Jesenice, Bled, Kranj, MC Tabor, Bolnica Maribor in Kočevje. V trgovinah Medika se člani izkažejo s člansko sindikalno izkaznico.

Za več informacij o izdelkih si lahko ogledate njihovo spletno stran https://vpd.si/

docxVPD_TRGOVINE_MEDIKA(1) (.docx 0.9MB)

docxVPD_predstavitev_podjetja(1) (.docx 47KB)

Mestna knjižnica Kranj

Člani Sveta gorenjskih sindikatov se v knjižnico lahko včlanijo ceneje. Na Svetu gorenjskih sindikatov  dobijo kuponček v vrednosti 10 EUR, ki jim omogoča subvencionirano članarino.

Biotehniški center Naklo

Biotehniški center Naklo ponuja članom Sveta gorenjskih sindikatov cenejšo udeležno na različnih tečajih, delavnicah, strokovnih seminarjih in tudi izobraževanje za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije.

Člani SGS imajo na vsa izobraževanja, razen srednješolskega izobraževanja odraslih, 10% popust. Svet gorenjskih sindikatov pa članom izobraževanja dodatno sofinancira.

Vsak član mora ob prijavi na tečaj oziroma drugo obliko izobraževanja navesti, da je član SGS in se ob prvem obisku izobraževanja izkazati s člansko izkaznico in osebnim dokumentom s sliko. Prijave na tel.: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934, 041 499 936 ali na naslov: tecaji@bc-naklo.si

Katalog tečajev in več informacij najdete na spletni strani BC Naklo v zavihku tečaji in delavnice.

Refleksoterapija ROKANOGA

Refleksoterapija Rokanoga, Jelenčeva ulica 1, Kranj, IBI center, vhod C2 članom Sveta gorenjskih sindikatov nudi 20% popust pri njihovih storitvah.
Ponudbo si lahko ogledate v spodnjem letaku. Za več informacij in rezervacijo termina pokličite Moniko Sodja na tel.: 040 431 632
pdfRokanoga_SGS___plakat (.pdf 1.2MB)

Društvo Kisik - Oxygen

Društvo KISIK – OXYGEN, društvo za športno preživljanje prostega časa
članom SGS in njihovim ožjim družinskim članom prizna popust v višini 10% na vse tečaje potapljanja. Član sindikata se izkaže s člansko sindikalno izkaznico in osebnim dokumentom iz katerega je razvidno, da je on lastnik članske sindikalne izkaznice.

Vse storitve društva in cene so navedene na spletni strani https://www.watersports.si/sl/.
jpgletak_potapljanje (.jpg 1.5MB)

VIP wellness Karun

VIP wellness Karun članom SGS in njihovim družinskim članom nudi 20% popust na koriščenje njihovih wellness storitev vključno z nakupom darilnih bonov. Član sindikata se izkaže s svojo člansko izkaznico in z osebnim dokumentom.
Njihove storitve si lahko ogledate na njihovi spletni strani.
docxVelnes_Karun (.docx 1.1MB)

Trgovina Intersport

Intersport članom Sveta gorenjskih sindikatov ob predložitvi posebnega kupona nudi 10% stalni popust v vseh prodajalnah po celotni Sloveniji, razen v Franšizni prodajalni Intersport Sevnica in prodajalni Intersport outlet. Kupon je veljaven do 31.3.2025.

Kupon člani pokažejo ob nakupu na blagajni bodisi na telefonu, bodisi natisnjenega.
Kupon se lahko unovči samo v fizični prodajalni. Pri naročanju preko spleta pa se kupon lahko koristi v primeru, da se izdelek prevzame in plača v izbrani trgovini.

10 % stalni popust velja za oblačila, obutev in športno opremo po rednih cenah.

Popust ne velja: za akcijske cene, izdelke v ponudbah Ekskluzivno Intersport, Športne zvezde in Splača se!, športne ure, športno prehrano, teniške žogice, mize za namizni tenis, električne skiroje in električna kolesa. Popusti se ne seštevajo in se obračunajo na blagajni.

Izdelke si lahko ogledate na njihovi spletni strani ali v njihovih prodajalnah.