Sindikalni sklad

Svet gorenjskih sindikatov v okviru svojega delovanja opravlja tudi dejavnost sindikalnega sklada in sicer tako, da del sredstev od prejete članarine namenja za financiraje dopolnilne dejavnosti in ugodnosti za kolektivne člane - člane sindikatov v podjetjih.

Preventivno okrevanje

SGS vsako leto izvede akcijo preventivnega okrevanja za svoje člane s tem, da razpiše določeno število prostih mest za preventivno okrevanje. Prednost pri izboru naj bi imeli tisti kandidati, ki so zaradi zahtev delovnega procesa zdravstveno ogroženi ali pa delajo na delovnih mestih, ki ogrožajo njihovo zdravje oziroma imajo daljšo delovno dobo v primerjavi z ostalimi kandidati.

Preventivno okrevanje poteka preko celega leta, razen v času letnih dopustov in šolskih počitnic.

Ugodnejša posojila

Za najem ugodnejših posojil za svoje kolektivne člane SGS sodeluje z Delavsko hranilnico. O ugodnejših pogojih za kreditiranje se obrnite na vašega sindikalnega zaupnika.

Podrobnejše informacije in ustrezno dokumentacijo v zvezi z nakupom kurilnega olja, preventivnim okrevanjem oziroma najemom posojila dobijo člani sindikatov družb pri predsedniku sindikata v družbi oziroma v tajništvu SGS (04-23-19-800).
 

Časopis SGS zadnja številka.


Prijava za člane

Dostopni podatki so sestavljeni iz:

  • Uporabniškega imena, ki je sestavljeno iz ''priimekime'' (brez presledkov) ter
  • Gesla, katero mora vsebovati 6 znakov. Geslo je sestavljeno iz posameznih ničel (0) ter številke vaše članske izkaznice.
Primer:
Uporabniško ime: novakjanez
Geslo: 000123 (v primeru, da je številka vaše članske izkaznice 123)

Uporabniško ime:

Geslo:

 
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ne strinjam se