Organi


Svet gorenjskih sindikatov

 

 

 

Skupščina

Nadzorni odbor

 

 

Predsedstvo

 

Sindikalni sklad

 

 

 

Sindikati podjetji, ustanov, DU...

 

Individualni člani SGSSkupščina je najvišji organ SGS, ki sprejema vse temeljne organizacijske in programske dokumente, poročila Sveta in njegovih organov, določa sestavo predsedstva, voli in razrešuje predsednika ter člane nadzornega odbora, odloča o statusnih spremembah, spremlja finančno poslovanje Sveta ipd. Zasedanje skupščine je najmanj enkrat letno.

Predsedstvo je izvršilni organ skupščine SGS, ki pripravlja in uresničuje programske usmeritve ter statutarne spremembe, izvaja odločitve in stališča skupščine, sprejema letni program in finančni načrt, imenuje stalne in začasne izvršilne ter strokovne organe in delovna telesa ter določa njihovo delovno področje, sprejema finančno poročilo Sveta, imenuje in razrešuje sekretarja Sveta ter sprejema odločitve v zvezi z delovanjem delovne skupnosti. Mandat članov predsedstva je 4 leta. Delo predsedstva vodi predsednik SGS.

Nadzorni odbor je stalni organ SGS, ki ga sestavlja pet članov. Sestaja se po potrebi, najmanj pa enkrat letno. Nadzira finančno materialno poslovanje in upravljanje s premoženjem SGS ter dogovorjeno porabo sredstev v skladu s finančnim načrtom in ustreznimi sklepi.

Časopis SGS zadnja številka.


Prijava za člane

Dostopni podatki so sestavljeni iz:

  • Uporabniškega imena, ki je sestavljeno iz ''priimekime'' (brez presledkov) ter
  • Gesla, katero mora vsebovati 6 znakov. Geslo je sestavljeno iz posameznih ničel (0) ter številke vaše članske izkaznice.
Primer:
Uporabniško ime: novakjanez
Geslo: 000123 (v primeru, da je številka vaše članske izkaznice 123)

Uporabniško ime:

Geslo:

 
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ne strinjam se