Finančno svetovanje

POMOČ NA PODROČJU OSEBNIH FINANC

PREDSTAVITEV PODJETJA


R SKUPINA d.o.o. je družba za poslovno svetovanje in investiranje, specializirano na področju financiranja kjer zagotavljamo edinstven in celovit sistem priprave, kvalitetno izvedbo glede napotrebe ter vire financiranja. V sklopu poslovnega svetovanja pokrivamo tudi področje davčnega svetovanja in finančnega prestrukturiranja. Področje nepremičnin pa nam z izkušenim kadrom zagotavlja dodano vrednost pri realizaciji poslov.

Strukture dela, ki jih nudimo v sklopu našega popolnega svetovanja so:
- financiranje
- poslovno svetovanje
- nepremičninsko svetovanje

VIZIJA PODJETJA


Vizija družbe R SKUPINA d.o.o. je delo usmerjeno v trenutek in prihodnost. Z našim kvalitetnim svetovanjem ustvarjamo dodano vrednost, ponoven zagon in nove začetke ter nadaljnjo rast našim poslovnim partnerjem. Pravnim osebam zagotavljamo celovito svetovanje, finančni del priprave projekta, priprave dokumentacije za različne razpise, nepovratna sredstva in ostale možnosti ugodnega financiranja. Prav tako uspešno svetujemo posameznikom, družinam, ki se odločijo ustvariti dom ali novo pot ustvarjanja z individualnim produktom namenjen trgu. Usmerjeni smo v razvoj lastnih projektov, znanj in idej ter skupnih sodelovanj z našimi poslovnimi partnerji.

PONUDBA ZA ČLANE SVETA GORENJSKIH SINDIKATOV


V podjetju R SKUPINA d.o.o. smo se odločili, da za člane Sveta gorenjskih sindikatov pripravimo posebno ponudbo, katera vsebuje področji financiranja in nepremičnin.

Za člane Sveta gorenjskih sindikatov smo pripravili popust v višini 20% na področju financiranja (pregleda in priprave celovite dokumentacije) in nepremičninskega svetovanja (nakup in prodaja).

Ponujamo vam storitev na področju financiranja, kjer zagotavljamo celovito pripravo dokumentacije, oceno kreditne sposobnosti, ureditev financiranja po ugodnih pogojih preko finančnih inštitucij (banke).

Na področju nepremičninskega posredovanja pa nudimo storitev prodaje in nakupa nepremičnine, cenitev nepremičnine in pravni pregled nepremičnine. Tako poskrbimo, da pridobite ugodne pogoje financiranja na banki in kupite ustrezno
nepremičnino ali uspešno prodamo vašo nepremičnino.

Za vas smo dosegljivi na info@rskupina.si in na www.rskupina.si .

Časopis SGS zadnja številka.


Prijava za člane

Dostopni podatki so sestavljeni iz:

  • Uporabniškega imena, ki je sestavljeno iz ''priimekime'' (brez presledkov) ter
  • Gesla, katero mora vsebovati 6 znakov. Geslo je sestavljeno iz posameznih ničel (0) ter številke vaše članske izkaznice.
Primer:
Uporabniško ime: novakjanez
Geslo: 000123 (v primeru, da je številka vaše članske izkaznice 123)

Uporabniško ime:

Geslo:

 
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ne strinjam se