Kolektivni člani in članice

So organizirani sindikati, ki so samostojne pravne osebe in kot take vključene v Svet gorenjskih sindikatov. To so lahko:
  • podjetniški sindikati
  • sindikati dejavnosti
  • poklicni sindikati
Tudi te vrste sindikatov postanejo naši člani z izpolnitvijo pristopne izjave. Izjavo izpolni pooblaščena oseba v sindikatu in jo pošlje na zgornji naslov.

S pristopom kolektivne članice, imajo vsi njegovi člani (to so zaposleni delavci, ki so člani tega sindikata) vse pravice in ugodnosti, ki jih nudi Svet gorenjskih sindikatov.

Članarina za kolektivne članice, ki se nameni za pravno pomoč in podporo, znaša 0,5% bruto plače posameznega člana, ki je član kolektivne članice.

Če ste zaposleni v kateri od družb, v kateri je organiziran podjetniški sindikat in je ta sindikat vključen v Svet gorenjskih sindikatov, potem po podpisu pristopne izjave avtomatično postanete član tega sindikata.


Če želite še dodatne informacije, nas pokličite na tel. 04 23 19 800 ali nam pišite na elektronski naslov info@gorenjski-sindikati.si.

Časopis SGS zadnja številka.


Prijava za člane

Dostopni podatki so sestavljeni iz:

  • Uporabniškega imena, ki je sestavljeno iz ''priimekime'' (brez presledkov) ter
  • Gesla, katero mora vsebovati 6 znakov. Geslo je sestavljeno iz posameznih ničel (0) ter številke vaše članske izkaznice.
Primer:
Uporabniško ime: novakjanez
Geslo: 000123 (v primeru, da je številka vaše članske izkaznice 123)

Uporabniško ime:

Geslo:

 
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ne strinjam se