20.09.2018
Usposabljanje "Delovno pravna zakonodaja z vidika sindikata"

Svet gorenjskih sindikatov v okviru projekta "Zrno napredka - Z znanjem do učinkovitega socialnega dialoga" organizira usposabljanje za sindikalen zaupnike in zaposlene pri socialnih partnerjih na temo "Delovno pravna zakonodaja z vidika sindikata". Usposabljanje se financira iz sredstev RS in EU.

Vabljeni, da se nam pridružiti v četrtek, 27.9.2018 od 8h do 15h v hotelu Marinšek v Naklem.

 
 
06.09.2018
Usposabljanje "Z dobrim javnim nastopom do uspehov v pogajanjih"

V okviru EU projekta »Zrno napredka - z znanjem do učinkovitega socialnega dialoga« za vas pripravljamo tretje usposabljanje v nizu usposabljanj na temo Mehke veščine pogajanj. Tokrat z naslovom »Z dobrim javnim nastopom do uspehov v pogajanjih«. Projekt financirata EU in RS.

Vabim vas, da se nam pridružite v sredo, 12.9.2018 ob 12.00 uri v sejni sobi SGS Slovenski trg 3, 4000 Kranj.
 
 
13.06.2018
Usposabljanje "Z znanjem retorike sem boljši pogajalec"

Svet gorenjskih sindikatov bo 20.6.2018 ob 12h  v prostorih Sveta gorenjskih sindikatov izvedel drugo predavanje iz sklopa Mehke veščine pogajanj v okviru projekta Zrno napredka - Z znanjem do učinkovitega socialnega dialoga.
Vabljeni, da se nam pridružite.
 
 
10.04.2018
Usposabljanje "Komunikacijske sposobnosti v pogajanjih"Svet gorenjskih sindikatov bo v četrtek, 19. aprila 2018 v hotelu Marinšek v Naklem, izvedel usposabljanje "Komunikacijske sposobnosti v pogajanjih". Usposabljanje bo izvedeno v okviru projekta Zrno napredka, ki ga delno sofinancira EU iz Evropskega socialnega sklada in je namenjeno predsednikom sindikatov podjetij in članom izvršnih odborov. V okviru delavnice bomo spoznali, od česa je odvisno uspešno sporazumevanje v pogajalskih procesih in se seznanili kako poteka sporazumevanje v skupini ter na kakšen način se vodijo sestanki. Lepo ste vabljeni, da se nam pridružite in se naučite veščin za uspešnejša pogajanja.
 

Časopis SGS zadnja številka.


Prijava za člane

Dostopni podatki so sestavljeni iz:

  • Uporabniškega imena, ki je sestavljeno iz ''priimekime'' (brez presledkov) ter
  • Gesla, katero mora vsebovati 6 znakov. Geslo je sestavljeno iz posameznih ničel (0) ter številke vaše članske izkaznice.
Primer:
Uporabniško ime: novakjanez
Geslo: 000123 (v primeru, da je številka vaše članske izkaznice 123)

Uporabniško ime:

Geslo:

 
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ne strinjam se