Aktualno

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 > >>
 
25.11.2022
NOVA PREDSTAVITVENA BROŠURA SVETA GORENJSKIH SINDIKATOV

V priponki si lahko ogledate novo predstavitveno brošuro Sveta gorenjskih sindikatov.

pdfSGS_brosura (.pdf 562KB)
 
 
11.11.2022
ZAČETEK POGAJANJ ZA DODATEK H KOLEKTIVNI POGODBI ELEKTROINDUSTRIJE SLOVENIJE

Pogajalski skupini sidnikatov in delodajalcev sta začeli pogajanja za sklenitev dodatka h Kolektivni pogodbi za elektroindustrijo Slovenije, v okviru katerih se dogovarjamo za dvig sonovnih plač po tarifnih razredih iz kolektivne pogodbe ter o predlogu sindikatov za izplačilu draginjskega dodatka za člane sindikata.
 
 
21.09.2022
ZAČETEK POGAJANJ V DEJAVNOSTI TRGOVINE

Konec leta 2022 se izteče veljavnost obstoječe Kolektivne pogodbe za dejavnost trgovine Slovenije.

Plače zaposlenih v dejavnosti trgovine so med najslabšimi v državi, številni zaposleni prejemajo osnovne plače, ki so nižje od minimalne. Usklajevanja plač, razen uskladitve z minimalno plačo, praktično ni. V pogajanjih zahtevamo dvig in uskladitev plač vseh zaposlenih, dvig stroškov povračil v zvezi z delom, to je prehrane med delom in prevoza na delo, višje izplačilo regresa za letni dopust in boljše delovno okolje in spodbudno okolje za delo za vse zaposlene.
 
 
09.06.2022
WELLNESS ŽIVA VABI!

Člani Sveta gorenjskih sindikatov lahko pri koriščenju kopaliških in savna storitev v Wellness Živa na Bledu koristijo naslednje popuste in sicer:
- 15% popusta na celodnevno ali tri (3) urno vstopnico za bazen,
- 10% popusta na celodnevno ali tri (3) urno vstopnico za savne.


Popust velja tudi za družinske člane ob skupnem prihodu in se uveljavlja ob predložitvi članske izkaznice in osebnega dokumenta na blagajni kopališča Živa.
 
 
09.06.2022
UGODNEJE NA POČITNICE!

pdfletak__Kompas (.pdf 1.7MB)
 
 
09.05.2022
VABILO NA  KONFERENCO

Vabimo vas na konferenco "Znanje. Priložnosti. Razvoj. Z vseživljenjskim učenjem spreminjamo prihodnost.", ki jo na organizira Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije ob zaključevanju evropske finančne perspektive 2014–2020. Konferenca je namenjena predstavitvi rezultatov programov, primerov dobrih praks in viziji za prihodnost. Drugi dan pa bodo potekale praktične delavnice za krepitev kompetenc zaposlenih.

Skupaj z vami se želimo ozreti v prihodnost ter si na podlagi dosedanjih izkušenj zastaviti nadaljnje korake, s katerimi bomo prispevali k prihodnjemu uspešnemu razvoju za gospodarski in družbeni uspeh.

Družili se bomo v četrtek in petek, 19. in 20. maja 2022, v Kongresnem centru Thermane Laško. Kotizacije ne bo, bodo le dobre vsebine.

Konferenca je namenjena vodilnim in kadrovskim delavcem podjetij ter predstavnikom strokovne javnosti s področja gospodarstva, trga dela in izobraževanja.

Konferenca je brezplačna. Število mest je omejenih, prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.

Več informacij in prijava: https://www.srips-rs.si/sklad/novice/dogodek/19-20-maj-2022-konferenca-sklada-o-razvoju-kadrov

Zelo bomo veseli srečanja z vami maja v Laškem!

Konferenco sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 
 
21.04.2022
ISKRENE ČESTITKE OB PRVEM MAJU - PRAZNIKU DELA!


 
 
08.03.2022
ISKRENE ČESTITKE OB DNEVU ŽENA

Spoštovane ženske, članice Sveta gorenjskih sindikatov!

Najlepše darilo, ki ga ženska lahko podari sebi je, da si dovoli biti in ostati ženska: izjemna, ljubeča, sprejeta, čudovita in spoštovana. Da si dovoli biti EDINSTVENA ŽENSKA.
Bodi kraljica svojega življenja. Napolni ga z ljubeznijo, srečo in veseljem.
Naj bo današnji dan najlepši in prepleten s pozornostjo in občudovanjem.

Ob svetovnem dnevu žena vam Svet gorenjskih sindikatov iskreno čestita in vam želi vse lepo.

 
 
15.02.2022
VABLJENI V TERME SNOVIK NA UGODNO BIVANJE, WELLNESS STORITVE IN KOPANJE

Člani Sveta gorenjskih sindikatov lahko koristijo naslednje ugodnosti v Termah snovik:
• 20-odstotni popust na redne kopalne karte, ne pa na prenosljive in družinske vstopnice, darilne vrednostne bone in kopalno paketno ponudbo
• 20-odstotni popust na vse wellness storitve (masaže, savne, kozmetične storitve, fizioterapijo, kneipp storitve) ne pa na wellness paketne storitve
• 10 - odstotni popust na aktualno paketno ponudbo za bivanje

Popust velja na redne cene (ne na doplačila), popusti se ne seštevajo, veljajo pa za člane SGS in njihove ožje družinske člane (mož/žena, partner/partnerica, otroci).

Informacijo o odpiralnih časih si lahko ogledate na njihovi spletni strani.
 
 
11.02.2022
UGODNOSTI ZA ČLANE PRI VPD MEDICINSKO TEHNIČNI PRIPOMOČKI

Obveščamo vas, da smo prenovili pogodbo o poslovnem sodelovanju s podjetjem VPD trgovina z medicinsko tehničnimi pripomočki Bled. Pogodba je po novem sklenjena za vse sindikate, ki so vključeni v Zvezo reprezentativnih sindikatov Slovenije, torej med njimi tudi za člane SGS.

Članom sindikata se za ponudbo, ki jo nudi podjetje VPD, Bled, d.o.o. prizna 10% popust za nakup izdelkov spletni trgovini www.vpd.si in v trgovinah Medika, razen na artikle, ki so že v akciji.

Koda za nakupe v spletni trgovini za uveljavljanje popusta za člane ZRSS je: ZRS-2022

Za tiste, ki niste tako vešči spletnega nakupovanja in si želite tudi večjo izbiro izdelkov, vas vabimo v trgovine Medika Jesenice, Bled, Kranj, MC Tabor, Bolnica Maribor in Kočevje. V trgovinah Medika se člani izkažejo s člansko sindikalno izkaznico. V priponki vam posredujemo tudi seznam trgovin s kontaktnimi podatki.

Za več informacij o izdelkih si lahko ogledate njihovo spletno stran https://vpd.si/
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 > >>

Časopis SGS zadnja številka.


Prijava za člane

Dostopni podatki so sestavljeni iz:

  • Uporabniškega imena, ki je sestavljeno iz ''priimekime'' (brez presledkov) ter
  • Gesla, katero mora vsebovati 6 znakov. Geslo je sestavljeno iz posameznih ničel (0) ter številke vaše članske izkaznice.
Primer:
Uporabniško ime: novakjanez
Geslo: 000123 (v primeru, da je številka vaše članske izkaznice 123)

Uporabniško ime:

Geslo:

 
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ne strinjam se