Aktualno

<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 15 ... 20 21 > >>
 
09.06.2022
UGODNEJE NA POČITNICE!

pdfletak__Kompas (.pdf 1.7MB)
 
 
09.05.2022
VABILO NA  KONFERENCO

Vabimo vas na konferenco "Znanje. Priložnosti. Razvoj. Z vseživljenjskim učenjem spreminjamo prihodnost.", ki jo na organizira Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije ob zaključevanju evropske finančne perspektive 2014–2020. Konferenca je namenjena predstavitvi rezultatov programov, primerov dobrih praks in viziji za prihodnost. Drugi dan pa bodo potekale praktične delavnice za krepitev kompetenc zaposlenih.

Skupaj z vami se želimo ozreti v prihodnost ter si na podlagi dosedanjih izkušenj zastaviti nadaljnje korake, s katerimi bomo prispevali k prihodnjemu uspešnemu razvoju za gospodarski in družbeni uspeh.

Družili se bomo v četrtek in petek, 19. in 20. maja 2022, v Kongresnem centru Thermane Laško. Kotizacije ne bo, bodo le dobre vsebine.

Konferenca je namenjena vodilnim in kadrovskim delavcem podjetij ter predstavnikom strokovne javnosti s področja gospodarstva, trga dela in izobraževanja.

Konferenca je brezplačna. Število mest je omejenih, prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.

Več informacij in prijava: https://www.srips-rs.si/sklad/novice/dogodek/19-20-maj-2022-konferenca-sklada-o-razvoju-kadrov

Zelo bomo veseli srečanja z vami maja v Laškem!

Konferenco sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 
 
21.04.2022
ISKRENE ČESTITKE OB PRVEM MAJU - PRAZNIKU DELA!


 
 
08.03.2022
ISKRENE ČESTITKE OB DNEVU ŽENA

Spoštovane ženske, članice Sveta gorenjskih sindikatov!

Najlepše darilo, ki ga ženska lahko podari sebi je, da si dovoli biti in ostati ženska: izjemna, ljubeča, sprejeta, čudovita in spoštovana. Da si dovoli biti EDINSTVENA ŽENSKA.
Bodi kraljica svojega življenja. Napolni ga z ljubeznijo, srečo in veseljem.
Naj bo današnji dan najlepši in prepleten s pozornostjo in občudovanjem.

Ob svetovnem dnevu žena vam Svet gorenjskih sindikatov iskreno čestita in vam želi vse lepo.

 
 
15.02.2022
VABLJENI V TERME SNOVIK NA UGODNO BIVANJE, WELLNESS STORITVE IN KOPANJE

Člani Sveta gorenjskih sindikatov lahko koristijo naslednje ugodnosti v Termah snovik:
• 20-odstotni popust na redne kopalne karte, ne pa na prenosljive in družinske vstopnice, darilne vrednostne bone in kopalno paketno ponudbo
• 20-odstotni popust na vse wellness storitve (masaže, savne, kozmetične storitve, fizioterapijo, kneipp storitve) ne pa na wellness paketne storitve
• 10 - odstotni popust na aktualno paketno ponudbo za bivanje

Popust velja na redne cene (ne na doplačila), popusti se ne seštevajo, veljajo pa za člane SGS in njihove ožje družinske člane (mož/žena, partner/partnerica, otroci).

Informacijo o odpiralnih časih si lahko ogledate na njihovi spletni strani.
 
 
11.02.2022
UGODNOSTI ZA ČLANE PRI VPD MEDICINSKO TEHNIČNI PRIPOMOČKI

Obveščamo vas, da smo prenovili pogodbo o poslovnem sodelovanju s podjetjem VPD trgovina z medicinsko tehničnimi pripomočki Bled. Pogodba je po novem sklenjena za vse sindikate, ki so vključeni v Zvezo reprezentativnih sindikatov Slovenije, torej med njimi tudi za člane SGS.

Članom sindikata se za ponudbo, ki jo nudi podjetje VPD, Bled, d.o.o. prizna 10% popust za nakup izdelkov spletni trgovini www.vpd.si in v trgovinah Medika, razen na artikle, ki so že v akciji.

Koda za nakupe v spletni trgovini za uveljavljanje popusta za člane ZRSS je: ZRS-2022

Za tiste, ki niste tako vešči spletnega nakupovanja in si želite tudi večjo izbiro izdelkov, vas vabimo v trgovine Medika Jesenice, Bled, Kranj, MC Tabor, Bolnica Maribor in Kočevje. V trgovinah Medika se člani izkažejo s člansko sindikalno izkaznico. V priponki vam posredujemo tudi seznam trgovin s kontaktnimi podatki.

Za več informacij o izdelkih si lahko ogledate njihovo spletno stran https://vpd.si/
 
 
07.01.2022
pdfletak__Kompas (.pdf 1.7MB) IZOBRAŽUJTE SE V PROJEKTU SPIN ZNANJA IN KOMPETENC


Vas zanimajo sodobna znanja za vas in vaše sodelavce?

V leto 2022 smo neizbežno zapluli. Naj bo nadaljnja plovba varna, uspešna in na ravno dovolj razburkanih valovih izkušenj in novih znanj, da bo tudi zanimiva in razburljiva.

Izkoristite 100-ur brezplačnega izobraževanja zase in za sodelavce v projektu SPIN!

Kaj je projekt SPIN in kako se vključiti?

Pohititie in se prijavite na informativno delavnico - zadnji vpisi!
sreda 12.1.2022 ob 11.uri in 12.1. ob 17.uri
 
 
24.12.2021
SREČNO 2022!


 
 
18.10.2021
pdfletak__KOMPAS (.pdf 1.7MB) SVET GORENJSKIH SINDIKATOV PODPIRA PRIZADEVANJA SINDIKATA POLICISTOV SLOVENIJE ZA SPREMEMBO ZDR-1

Sindikat policistov Slovenije je dne 4.10.2021 na podlagi zbranih 2500 podpisov (pri zbiranju smo sodelovali tudi člani SGS) v Državni zbor vložil pobudo za vložitev predloga zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o delovnih razmerjih (ZDR-1).

Predlog prinaša spremembo zakona o delovnih razmerjih v 85. členu, ki določa obveznosti delodajalca pred odpovedjo pogodbe o zaposlitvi.

Gre za institut pisnega opozorila pred redno odpovedjo pogodbe o zaposlitvi, zoper katerega ni predvideno nobeno pravno varstvo. Delavec zoper pisno opozorilo ne more vložiti nobene pritožbe, niti tožbe. Delodajalci pa ta institut tudi iz razloga, ker ni predvideno posebno pravno varstvo, pogosto zlorabljajo za discipliniranje delavcev, izvajanje pritiskov in celo šikaniranja na delovnem mestu.

S tako prakso delodajalcev se srečujemo tudi v Svetu gorenjskih sindikatov in zato razumemo predloge sindikata in prizadevanja Sindikata policistov Slovenije tudi podpiramo.

Svet gorenjskih sindikatov se bo aktivno vključil tudi v nadaljnje postopke zbiranja podpisov  in v nadaljnje aktivnosti, ki bodo potekale do sprejema predlaganih sprememb v Državnem zboru.

Več informacij in podorbnejša navodila si preberite na spletni strani SPS.

Njalepa hvala za vaše sodelovanje in podporo!
 
 
01.10.2021
STE PRED IZGUBO ZAPOSLITVE - VKLJUČITE SE V PROJEKTZ SPIN ZNANJA IN KOMPETENC

Že sama sprememba delovnega okolja zaseda visoko mesto na lestvici stresnih dogodkov, ko pa se zaradi različnih razlogov znajdemo pred izgubo zaposlitve, je stiska zagotovo še večja. Da bi lažje prešli v novo zaposlitev ali ohranili trenutno, Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije izvaja program SPIN - Vključevanje oseb, ki so pred izgubo zaposlitve, v ukrepe na trgu dela. Pridružite se številnim brezplačnim delavnicam in si okrepite kompetence, da ohranite ali najdete novo zaposlitev.
Več si preberite na tej povezavi.
 
<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 15 ... 20 21 > >>

Časopis SGS zadnja številka.


Prijava za člane

Dostopni podatki so sestavljeni iz:

  • Uporabniškega imena, ki je sestavljeno iz ''priimekime'' (brez presledkov) ter
  • Gesla, katero mora vsebovati 6 znakov. Geslo je sestavljeno iz posameznih ničel (0) ter številke vaše članske izkaznice.
Primer:
Uporabniško ime: novakjanez
Geslo: 000123 (v primeru, da je številka vaše članske izkaznice 123)

Uporabniško ime:

Geslo:

 
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ne strinjam se