Aktualno

<< < 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 15 ... 20 21 > >>
 
20.11.2017
Projekt Regijski center za dostojno delo Ljubljana - RCDDL     Svet gorenjskih sindikatov bo v petletnem obdobju med leti 2017 in 2022, sodeloval kot partner, v projektu z imenom Regijski center za dostojno delo Ljubljana (RCDDL). Nosilec projekta je Združenje delodajalcev Slovenije, poleg SGS pa je partner še Študentski servis d.o.o.


Partnerji bomo v okviru projekta identificirali in osveščali o nepravilnostih pri atipičnih oblikah dela, tako na strani delavcev kot delodajalcev. S tem namenom je v Ljubljani predstavljen osrednji prostor RCDDL, namenjen informiranju in svetovanju ter povezovanju ključnih akterjev na trgu dela, še posebej pa promociji dostojnega dela.


V okviru RCDDL bodo potekale različne brezplačne delavnice, predavanja, izobraževanja in srečanja o pravicah in obveznostih na področju dela in delovnih razmerij ter osveščanja udeležencev, o pozitivnih in negativnih vplivih uporabe atipičnih oblik dela.

Prav tako boste lahko v zvezi z dostojnim delom povprašali virtualnega svetovalca ali osebnega svetovalca v okviru anonimnega spletnega klepeta, ko bosta ta dva instituta v projektu tudi lansirana.


Seveda pa bodo informacije za vse, ki vas zanima dostojno delo na voljo tudi na spletni strani RCDDL oziroma po telefonu ali elektronski pošti.


O vseh dogodkih in dejavnostih, ki jih bomo izvajali v okviru projekta vas bomo sproti obveščali, tako da boste imeli dovolj časa, da se boste lahko pravočasno prijavili na dogodke.
 
 
09.08.2017
REFLEKSOTERAPIJA ROKANOGA

Refleksoterapija Rokanoga članom Sveta gorenjskih sindikatov nudi 20% popust na njihove storitve. Nahajajo se v prostorih na Jelenčevi ulici 1, IBI center, vhod C2. Za dodatne informacije in rezervacijo termina pokličite Moniko Sodja na tel.: 040 431 632
pdfRokanoga_SGS___plakat (.pdf 1.2MB)
 
 
09.05.2017
PARADA UČENJA 2017

Svet gorenjskih sindikatov bo tudi letos sodeloval na Paradi učenja, ki se bo odvijala v sredo, 17. maja 2017 med 9. in 18. uro na ploščadi pred Prešernovim gledališčem v Kranju. Parada učenja je dogodek, ki vam omogoča, da se na sproščen način naučite kaj novega ali odkrijete kakšno svojo skrito veščino, pri tem pa se seveda zabavate in uživate ob nastopih različnih izvajalcev. Zato vas lepo vabimo, da se nam pridružite v središču Kranja.

Več informacij najdete na tej povezavi.
 
 
13.04.2017
 
 
13.04.2017
 
 
08.03.2017
VOŠČILO OB DNEVU ŽENA

Dan žena je mednarodni praznik žensk ob katerem praznujemo družbeno enakost žensk in moških. Ženske s svojo aktivnostjo na vseh področjih življenja bistveno prispevajo k družbeni blaginji in standardu življenja. Skrb za dom, družino, obveznosti v službi in vpetost v lokalno okolje ženske polno zaposluje.

Enakost žensk in moških za nas mora biti nekaj najbolj samoumevnega in tako naj tudi ostane.

Ob mednarodnem dnevu žena vam želimo veliko lepih trenutkov, ki bodo namenjeni samo vam, pozornosti, ki si jo zaslužite in mogoče kakšno zahvalo za nesebično razdajanje iz dneva v dan.

Vse lepo vam želi vaš sindikat.
 
 
03.03.2017
DOSTOJNO PLAČILO ZA VSE DELAVCE!

V letu 2017 poteka kampanja Evropske konfederacije sindikatov (ETUC) za dvig plač v Evropi. Tej kampanji so se pridružili tudi slovenski sindikati in sicer industrijski in storitveni sindikati, povezani v Zvezo svobodnih sindikatov Slovenije, podporo pa jim izrekajo tudi drugi sindikati.

Svet gorenjskih sindikatov pri svojem vsakdanjem delu opozarja na problematiko neustreznih plač delavcev in s kolektivnimi pogajanji ter dogovarjanji ustvarja boljše pogoje za življenje in delo. Podpiramo evropske in slovenske sindikate, ki so začeli kampanjo za izboljšanje osnovnih plač delavcev in za dostojnejši delovni čas in se jim pridružujemo tudi mi v naših aktivnostih.
pdfDostojno_placilo_za_delo_za_vse_delavce (.pdf 333KB)
 
 
23.01.2017
MINIMALNA PLAČA  V LETU 2017

Minimalna plača za delo opravljeno od 1.1.2017 dalje za polni delovni čas znaša 804,96 EUR bruto, kar pomeni  613,00 EUR neto. Delavci, ki delajo krajši delovni čas od polnega prejemajo najmanj sorazmerni del minimalne plače.
 
 
16.12.2016
SREČNO IN USPEŠNO 2017!

 
 
04.11.2016
KAKOVOSTNA DELOVNA MESTA ZA VSE

Konec oktobra je na Brdu pri Kranju potekala mednarodna konferenca na temo "Kakovostna delovna masta za vse". Utrinke in predstavitve razpravljalcev, si lahko ogledate na tej povezavi.
 
<< < 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 15 ... 20 21 > >>

Časopis SGS zadnja številka.


Prijava za člane

Dostopni podatki so sestavljeni iz:

  • Uporabniškega imena, ki je sestavljeno iz ''priimekime'' (brez presledkov) ter
  • Gesla, katero mora vsebovati 6 znakov. Geslo je sestavljeno iz posameznih ničel (0) ter številke vaše članske izkaznice.
Primer:
Uporabniško ime: novakjanez
Geslo: 000123 (v primeru, da je številka vaše članske izkaznice 123)

Uporabniško ime:

Geslo:

 
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ne strinjam se